top of page
1000013921_edited.jpg

Een groot aanbod stacaravans en goede service voor de hele Benelux

Europa
Willerby
Arronbrook
Occassies & promoties

Caravans van de Ven (Beveren-Waas in Oost-Vlaanderen, vlakbij Antwerpen) is een zeer betrouwbare groothandelaar en medefabrikant van stacaravans en chalets. Wij hebben al vijftig jaar ervaring en zijn hoofdimporteur van de kwaliteitsmerken Willerby en Europa Caravans.

Bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor de aankoop van nieuwe stacaravans en chalets of jonge occasies van goede kwaliteit. Kom eens lang op ons uitgebreide showterrein aan de Gentseweg 386 in Beveren-Waas en ontdek er op uw gemak alle verschillende modellen. We geven u graag een woordje uitleg en antwoorden op al uw vragen.

Caravans van de Ven biedt een enorme keuze aan chalets en stacaravans voor particulieren, campings en doorverkopers over de hele Benelux. Zelf doen wij ook eigen transport en levering van de caravan.

Bekijk daarom zeker ook onze interessante promotie van de maand, op = op-aanbiedingen en/of eindereekspromoties. Voor iets meer dan de prijs van een occasie hebt u dan meteen een nieuwe stacaravan in uw bezit.

Dus rij snel naar Caravans van de Ven in Beveren-Waas en ontdek die tijdelijke aanbiedingen!

Caravans van de Ven

Over Caravans van de Ven uit Beveren

bottom of page