top of page

Een nieuwe stacaravan kopen? Ontdek het aanbod van Van de Ven!

Europa
Willerby
Arronbrook
Occassies & promoties

Caravans Van de Ven is al meer dan 50 jaar groothandelaar en medefabrikant van stacaravans in de Benelux. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van een tweedehandse of een nieuwe stacaravan. Op zoek naar een nieuwe stacaravan als particulier, campinghouder of doorverkoper? Bij ons vindt u wat u nodig heeft, en dat steeds aan een scherpe prijs.

 

 Van de Ven heeft een gevarieerd aanbod stacaravans te koop


Met een stacaravan is het altijd vakantie bij u thuis. U geniet er van alle comfort van een huis en daarbovenop ervaart u nog eens het vrije campinggevoel. Hoe u de caravan ook inricht, met leuke spullen of enkele essentiële benodigdheden biedt een stacaravan maximaal comfort. Bovendien is een stacaravan onderhoudsvriendelijk én volledig aanpasbaar. Kijkt u uit naar een nieuwe stacaravan? Wij beschikken over een uitgebreid gamma. Europa en Willerby zijn onze grootste merken, waar we dan ook enorm trots op zijn.

 

 Stacaravan te koop!
 

Een stacaravan kopen? Bij Van de Ven bent u aan het juiste adres. Naast enkele tweedehandse topcaravans, beschikken wij over een ruim aanbod stacaravans in diverse stijlen. Fan van wit, zwart, grijs of lichtblauw? Kies de caravan die u wenst en we transporteren deze naar de desgewenste locatie.

Moderne stacaravan kopen voor het hele gezin 
 

Of u zich nu thuis voelt in een modern of een landelijk interieur, bij Van de Ven vindt u ongetwijfeld een caravan die bij u en uw gezin past. Onze stacaravans zijn uitgerust volgens de laatste trends en beschikken over slimme en moderne oplossingen. Denk maar aan dubbel glas, ledverlichting, een efficiënte verwarmingsketel, USB-poorten en een geïntegreerd geluidssysteem.
Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kom gerust eens langs in ons showpark in Beveren-Waas en laat u verrassen.

Caravans van de Ven

Over Caravans van de Ven uit Beveren

bottom of page