Een stacaravan met klasse en kwaliteit: Willerby

Caravans van de Ven in Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen) is rechtstreeks en officieel importeur van Willerby stacaravans voor heel België. Het merk Willerby bestaat al sinds 1946 en heeft vanaf het ontstaan van de stacaravan al vele successen geboekt. Deze innovatieve marktleider is de grootste Engelse fabrikant van stacaravans.

Willerby volgt altijd de laatste trends en de stacaravans en chalets zijn dan ook uitgerust met slimme moderne oplossingen, zoals dubbel glas, een efficiënte CV-ketel, ledverlichting, USB-poorten en een geïntegreerd geluidssysteem.

Elke stacaravan is volledig ingericht in een schitterende stijl. Maar u kunt uw stacaravan ook helemaal naar uw eigen wensen door ons laten personaliseren. Omdat Willerby veel aandacht aan het milieu besteedt bij het productieproces, onthouden ze ook u als koper die mogelijkheid niet.

Voor elke stacaravan hebt u de keuze uit twee speciale isolatiepakketten, Therma Max of Therma Plus. De medewerkers van Caravans van de Ven geven u graag alle informatie om u te helpen bij de keuze van uw droomstacaravan.

Dus kom eens langs op ons showpark in Beveren-Waas en laat u verrassen. Met een stacaravan of chalet van Willerby bent u pas echt een trotse bezitter!

Caravans van de Ven

Wij zijn officieel verdeler Willerby stacaravans in België!